Frequently Asked Question

Måste jag betala tull och Postens nya avgift när jag beställer från er?
Nej. Vi är förvisso en amerikansk webbshop men vi använder logistikcenter i EU, bland annat i Norden. Ditt paket skickas alltså lokalt och passerar inte tullen.


Hur lång tid tar det innan jag får mitt paket?
Alla beställningar som kommer in före kl.13 packas och skickas samma dag. Övriga packas och skickas nästkommande vardag. Vi skickar med Postnord som lovar att leveransen når mottagaren inom 1-2 vardagar inom Sverige. Om din försändelse är för stor för att delas ut direkt i brevlådan levereras den till ditt lokala utlämningsställe. I detta fall blir du aviserad per SMS.

Kan jag ställa frågor om produkterna?
Ja självklart! Vår duktiga kundtjänst hjälper dig med dina frågor och att välja rätt produkt. De kan hjälpa dig på svenska, engelska och spanska. Kontakta Kundtjänst här.

Hur gör jag en retur?
Om du inte skulle vara nöjd av någon anledning, om du kanske beställde fel produkt eller om produkten inte motsvarade dina förväntningar - inga problem. Kontakta oss bara så löser vi det så att du antingen får en ny produkt, tillgodokupong eller en återbetalning. Du väljer. Kontakta Kundtjänst här.

Hur hittar jag produkter i shopen?
Välj från kategorierna i toppmenyn, välj bland tillverkare eller sök. Du får träffar på produktens namn och på "taggar". Vi har inte hunnit tagga riktigt alla produkter än men om en produkt har taggen "melatonin" tex, och du klickar på den, då får du se andra produkter som också innehåller melatonin.